Herbekijkt uw energiefactuur met specialisten van het Stadsbestuur

Het stadsbestuur van Sint-Truiden ondersteunt de nationale informatiecampagne van de Federale Overheidsdienst Economie ‘Gas – Elektriciteit: durf vergelijken!

Jozef Croughs

Inwoners kunnen op 25 en 26 november 2014 terecht in het stadhuis op de Grote Markt voor uitleg over hoe je nu het best de vergelijking kan maken tussen het aanbod van de verschillende energieleveranciers. "Het is niet evident om en keuze te maken voor een leverancier van voor energie, en in het bijzonder voor aardgas en elektriciteit. Specialisten terzake geven uitleg hoe je de aanbiedingen van de verschillende leveranciers kan vergelijken.

"Om onze inwoners hierbij te helpen, organiseert het stadsbestuur samen met de Federale Overheidsdienst Economie spreekuren waarbij je uitleg krijgt over hoe je aanbiedingen van verschillende leveranciers kan vergelijken," zegt schepen van milieu Hilde Vautmans.

De spreekuren vinden plaats in de stadshallen van het stadhuis, Grote Markt.?? Dinsdag 25 november 2014 van 14.00 uur tot 20.00 uur (na afspraak) - Woensdag 26 november 2014 van 14.00 uur tot 20.00 uur (vrije consultatie)

Voor een afspraak op dinsdag 25 november 2014 contacteer je de milieudienst via tel. 011-70 15 30.?Vergeet niet je laatste jaarlijkse factuur (globale afrekening, regularisatiefactuur) van je aardgas- of elektriciteitsleverancier mee te nemen.??

?


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio