Cultureel Centrum pakt uit met volwaardig cursusaanbod

Print
Cultureel Centrum pakt uit met volwaardig cursusaanbod

Dankzij samenwerking met allerlei instanties kan het CCL met een ruim en toegankelijk cursusaanbod uitpakken. Foto: Guido Kerckhoven

Lanaken - Het nieuwe cursusjaar van CC Lanaken is van start gegaan. Dankzij de samenwerking met verschillende partners kan er opnieuw een evenwichtig en toegankelijk programma aangeboden worden aan de cursisten.

Schepen van Cultuur, Sofie Martens (Open Vld) : ‘We schapten cursussen met een lage bezettingsgraad of waarvoor er voldoende alternatieven bestaan in onze gemeente via onderwijsinstellingen. Desondanks kunnen we een ruim en toegankelijk cursuspakket aanbieden. Cursisten kunnen onder andere kook-, naai-, multimedia-, of vreemde talenlessen volgen. Na afbouw van de dagcursussen van De Krik ging het gemeentebestuur op zoek naar alternatieven. We werken nu dus samen met vele partners en stemmen het aanbod op elkaar af waarbij er geen sprake is van concurrentie of overlapping. Zo stemden we de violen gelijk met Vormingplus, CVO en verenigingen. Alles in functie van het creëren van een evenwichtig en toegankelijk educatief aanbod. Voor het cursusaanbod van het cultureel centrum van Lanaken kunt u terecht op www.cclanaken.be. Inschrijven kan het hele werkjaar.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio