Nieuwjaarsbrief met verkiezingsbeloften op Hoeseltse receptie

Print

Van 11 tot 12u.30 bezochten zo'n vierhonderd Hoeselaren het evenementenplein achter gemeenschapscentrum Ter Kommen Foto: FrPe

Hoeselt - Op de nieuwjaarsreceptie voor de bevolking had burgemeester Werner Raskin (VLD +) een heuse nieuwjaarsbrief vol beloften voor de komende zes jaar klaar.

“Een uitbreiding van de KMO- en Industriezone van 22 hectare met honderden nieuwe jobs. Een nieuw recyclage park van 1,5 ha.. Het bestaande blijft open tot aanleg nieuw park. Tien hectare sportzone ten voordele van onze sportverengingen. Meer dan 50 gemeentelijke bouwplaatsen door verhuis voetbalfusieclub naar nieuwe sportzone. Vijfhonderd vierkante meter handelszone ten voordele van de plaatselijke handelaars. Anderhalf hectare seniorenzorg, de vergrijzing word aangepakt. In de stationsbuurt komt een BPA voor meer parking en bouwmogelijkheden. Er komt een zone gemengde bedrijvigheid tegen de N730”.

Bijna al die projecten stonden ook al in de verkiezingsbeloften van 2012. Waarom geen enkele intussen gerealiseerd is, verwerkte Raskin ook in zijn toespraak. “Alle dossiers zijn lopende of reeds goedgekeurd. Dit is administratief een processie van Echternacht, maar zeker weten, het komt er. De komende 6 jaar zal dit alles gerealiseerd worden, wat de laatste drie jaren verplicht administratief afgehandeld moest worden. De grondverwervingen zijn reeds gestart”.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio