© FrPe

Hoeselaar Tom De Vos voorzitter Jong CD&V-Limburg

De 25-jarige Hoeselaar Tom De Vos is sinds begin deze maand de nieuwe voorzitter van Jong CD&V-Limburg. De Vos kwam ook op bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen maar raakte niet verkozen. Hij is al vanaf zijn zestiende actief bij de CD&V.

Fred Peeters

Tom De Vos erfde de goesting voor politiek van grootvader Jules van de Wall die steeds opkwam met de Tongerse christen-democraten. In Hoeselt is de familie De Vos vooral gekend om hun sportieve prestaties als karateka’s. Tom werd na de actieve carrière nationaal scheidsrechter karate. In januari studeerde hij af als bachelor rechtspraktijk.

De Vos: “Ik ben al van mijn zestiende actief bij de CD&V. In het begin in de afdeling in Hoeselt, nadien meer provinciaal en nationaal bij de jongeren. Jong CD&V Limburg kent sinds drie jaar een belangrijke groei omdat we er met mijn voorganger Stefaan Jacobs (Tongeren) opnieuw wat schwung in hebben kunnen brengen. Onze ledenaantallen namen toe, we tellen nationaal in onze partij weer mee en er zijn drie jaar geleden meerdere jonge mensen verkozen in de gemeenteraden”.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio