Maandelijks ontmoetingsmoment Huis van het Kind

Print
Maandelijks ontmoetingsmoment Huis van het Kind

Volgende donderdag vindt in buitenschoolse kinderopvang Het Hemeltje het maandelijkse ontmoetingsmoment plaats van het Huis van het Kind. Foto: FrMi

Heers - Elke derde donderdag van de maand vindt in buitenschoolse kinderopvang Het Hemeltje het maandelijkse ontmoetingsmoment plaats van het Huis van het Kind in Heers.

“Hier kunnen alle inwoners terecht met vragen rond de ontwikkeling, gezondheid en opvoeding van baby’s, peuters, kinderen, jongeren en jongvolwassenen”, vertelt Evelien De Keyser van de Opvoedingswinkel Haspengouw. “Tijdens dit inloopmoment in de lokalen van de dienst Sociale Zaken in Het Hemeltje zijn de verschillende partners aanwezig: Kind en Gezin, Kind en Taal, de Opvoedingwinkel Haspengouw, de buitenschoolse kinderopvang en speelotheek. Een afspraak maken hoeft niet, je kan gewoon langskomen. De eerstvolgende vier inloopmomenten zijn op donderdag 19 december, 16 januari, 20 februari en 19 maart, telkens van 9 tot 11.30 uur. Passen deze dagen niet, kun je nog altijd een afspraak maken voor een ander moment.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio