Kerstman komt langs in winterdorp op centrumplein

Print
Kerstman komt langs in winterdorp op centrumplein

De festiviteiten voor eindejaar starten dit weekend in het centrum van Heers met een winterdorp op het dorpsplein. Foto: FrMi

Heers - De festiviteiten voor eindejaar starten dit weekend in het centrum van Heers met een winterdorp op het dorpsplein.

Het tweedaagse Winter Weekend opent zaterdag 7 december om 17 uur op het centrumplein, aan de kant van de sporthal. Je kan er onder meer proeven van hartverwarmende wijnen, jenevers en grappa’s, tien standhouders zorgen voor een gezellige wintersfeer. “Zaterdagavond is er ook een verrassingsoptreden van 21 tot 22 uur”, aldus organisatoren Ben Vermeulen en Dimitri Abeels. “Zondag 8 december kan je het winterdorp bezoeken vanaf 14 uur, ook de Kerstman komt op bezoek. Nieuw dit jaar is de markt op zondag van 16 tot 20 uur op de Nieuwe Steenweg, van café Liquido tot aan Heere van Heers. Marktkramers uit de omgeving zullen de sfeer verzorgen en hun waren aanprijzen.”

Er geldt zondag van 14 uur tot 22 uur een verbod voor alle verkeer (uitgezonderd marktkramers) op de Nieuwe Steenweg vanaf het kruispunt met Helena Wijnantslaan tot het kruispunt met de Raes van Heerslaan. Het verkeer van Heers naar Borgloon en van Borgloon naar Heers zal worden omgeleid via de Helena Wijnantslaan, Ribeaucourtlaan en Raes van Heerslaan.

Meer info: 0497/40.11.47 (Ben Vermeulen), 0468/15.30.35 (Dimitri Abeels) of 0496/12.50.07 (Ronny Gosset - markt)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio