Hondenwandeling voor het goede doel

Print
Hondenwandeling voor het goede doel

Nu zondag (6 oktober) organiseert de gemeente een hondenwandeling aan het administratief centrum. Foto: FrMi

Heers - Nu zondag (6 oktober) organiseert de gemeente een hondenwandeling aan het administratief centrum. De opbrengst van deze wandeling gaat naar het dierenasiel van Sint-Truiden, het Belgische Centrum voor Geleidehonden en de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker.

“We hebben een bewegwijzerde wandeling van ongeveer 6 km uitgestippeld”, vertelt bevoegd schepen Kristof Pirard. “Er is een tussenstop in het buurthuis van Veulen waar je een drankje of een versnapering kan kopen voor de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker. Iedereen is welkom, met of zonder hond. Starten kan vanaf 14 uur, inschrijven kost 4 euro.” Inschrijven doe je best ten laatste op 4 oktober bij de dienst Sociale Zaken (011/48.01.17 of sonja.doomen@heers.be).

Dierenasiel

De gemeente doet bovendien een warme oproep om zondag allerlei voeding en materiaal voor honden en katten mee te brengen. “Wij bezorgen alles achteraf aan het dierenasiel van Sint-Truiden. Men heeft vooral nood aan katten- en hondeneten in blik, hondenbrokken, speeltjes, kattenbakvulling, kuis- en ontsmettingsproducten.” Je kan hiervoor ook nog tot en met vrijdag terecht bij de dienst sociale zaken in buitenschoolse kinderopvang Het Hemeltje.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio