Voetbalclub Heers VV houdt groot paastornooi

Print
Voetbalclub Heers VV houdt groot paastornooi

Drie dagen lang organiseert voetbalclub Heers VV zijn jaarlijkse paastornooi voor de jeugd op de terreinen aan de Raes van Heerslaan. Foto: FrMi

Heers - Drie dagen lang, van woensdag 17 april tot vrijdag 19 april, organiseert voetbalclub Heers VV zijn jaarlijkse paastornooi voor de jeugd op de terreinen aan de Raes van Heerslaan.

“De afgelopen jaren heeft het paastornooi van K Heers VV een stevige reputatie opgebouwd”, vertelt voorzitter Ronald Porta. “Lovende woorden kregen we van de deelnemende clubs: toffe sfeer, goede organisatie en leuke, sportieve matchen. Met in totaal 20 clubs, 73 ploegjes en ruim 500 jeugdspelers zal er zeker veel animo en plezier te bewonderen zijn.”

Er wordt een strak schema gehanteerd zodat de jonge voetballers zich maar één avond moeten vrijmaken. “We gaan woensdag vanaf 17.30 uur van start met de jongens en meisjes van de U6, U8 en U10”, zegt Steven Tuts van het jeugdbestuur. “Donderdag 18 april is het de beurt aan de U12, U15 en U17 vanaf 17.30 uur en vrijdag 19 april sluiten we af met de U7, U9 en U11. Het gaat om de fun en de sportiviteit, we houden geen eindstand bij. Na de laatste wedstrijd nemen we een ploegfoto op het podium en krijgen alle spelers een medaille overhandigd.”

Heers VV telt intussen liefst 160 jeugdspelers, verspreid over twaalf ploegen van 5 tot 17 jaar. “We blijven maar groeien. Volgend seizoen starten we ook opnieuw met een U21-ploeg. Zelfs kleuters vanaf 4 jaar kunnen elke woensdag van 18 tot 19 uur gratis een balletje komen trappen.” Meer info: 0497/92.03.03 of steven@kheersvv.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio