Koken, dansen en relaxen op Vrouwendag

Print

Met leuke en ontspannende activiteiten zette de gezondheidsraad vorige vrijdag de vrouwen in de schijnwerpers. Foto: FrMi

Heers - Vorige vrijdag, op Internationale Vrouwendag, organiseerde de gezondheidsraad in het gemeentehuis drie workshops speciaal voor vrouwen.

“Met leuke en ontspannende activiteiten willen we hen vandaag eens in de schijnwerpers zetten”, aldus voorzitter Danielle Brugmans van de gezondheidsraad. “We vinden ook het sociale aspect belangrijk en hopen met deze workshops de samenhorigheid tussen vrouwen te bevorderen.” Tijdens een kookworkshop konden de dames kennismaken met de geuren, kleuren en smaken van de Syrische keuken. Ze waagden zich aan een Arabisch brood met ‘Arayis’ en een sausje van ‘Turtur’. In de workshop ‘party dans’ mochten ze de beentjes losschudden tijdens een sessie lijndansen. Vrouwen die het gevoel van pure relaxatie wilden ervaren, leerden in groep de kneepjes van een goede gezichts-, nek- of gezichtsmassage. “Meer dan 50 vrouwen genoten van hun avond. En wij kwamen tegemoet aan drie gezondheidsdoelstellingen: gezonde voeding, beweging en geestelijke gezondheid. In november volgt er trouwens nog een mannendag."


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio