© De Prioriteit

Gerenommeerd stressconsultant Luc Swinnen geeft burn-outtraining in Gutschoven

Zaterdag 17 en zondag 18 november is Luc Swinnen, arts en gerenommeerd stressconsultant te gast bij vzw De Prioriteit in vierkantshoeve Prioriteitenhof in Gutschoven. Swinnen is een autoriteit op gebied van burn-out en zal er een tweedaagse professionele burn-outtraining geven.

Frank Missotten

De Prioriteit is een assertiviteitscentrum waar mensen, individueel of in groep, begeleiding krijgen om te werken aan hun zelfkracht om vervolgens een gezonde en ontspannen levensstijl te bereiken. “Wij zijn vooral gespecialiseerd in assertiviteitstrajecten, loopbaancoaching en vooral burn-outbegeleiding”, vertelt Lut Moers, professioneel coach en medeoprichtster van De Prioriteit. “Inzicht en vertrouwen in jezelf betekent dat je wilskracht opbouwt om problemen met jezelf, in je privéleven of op het werk aan te pakken en op te lossen. Wij bieden individuele begeleidingstrajecten aan voor jongvolwassenen en volwassenen waarin zij aan specifieke problemen - stress, burn-out, emo-eten, angsten en relationele conflicten - kunnen werken. Rond deze thema's organiseren we op verschillende plaatsen in Limburg groepscursussen.”

Ook voor professionelen, coaches en therapeuten, organiseert vzw De Prioriteit regelmatig cursussen en bijeenkomsten. Zo vindt er op 17 en 18 november een professionele burn-outcursus plaats van dokter Luc Swinnen. “Hij is auteur van verschillende boeken over burn-out en een veel gevraagd spreker over dit onderwerp”, aldus Lut Moers. “Het is de eerste keer dat dokter Swinnen in Limburg komt doceren. Hij zal ook zijn nieuwste boek - Waarom wij vreemdgaan en parachute springen – voorstellen. De cursus is al volzet, nog een enkel plaatsje kan via onze website gereserveerd worden. Voor niet-professionelen organiseren we vanaf vrijdag 30 november een maandelijkse cursusavond over burn-out en assertiviteit als begeleidingsprogramma.”

Meer info: www.deprioriteit.com of info via 0491/36.40.30.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio