“Klantvriendelijkheid en een goede service staan voorop”

Pas Geopend: Beautisse

Print

"Klantvriendelijkheid en een goede service staan bij mij voorop." Foto: Frmi

Heers - Voor Ineke Vanderspikken (33) uit Opheers ging in september een droom in vervulling: met haar nieuwe kledingwinkel ‘Beautisse’ in Heers wil ze betaalbare en trendy mode aanbieden voor dames van alle leeftijden en maten.

Zaakvoerder Ineke Vanderspikken is als schoonheidsspecialiste en kindercoach van vele markten thuis. Na jobs in de verkoop en kinderopvang besloot ze haar droom waar te maken en een eigen kledingzaak te starten. “Het was nu of nooit”, vertelt Ineke. “Ik ben graag zelfstandig en creatief bezig. Ik ben ook heel sociaal en heb graag mensen rondom mij. Ik miste in Heers echt een kledingwinkel, ik denk dat er hier wel nood aan is. Toen er onlangs een goed gelegen pand langs de drukke Steenweg vrijkwam, was de zaak dan ook op enkele maanden tijd beklonken. Dit pand was trouwens vroeger, ongeveer 30 jaar geleden, al een boetiek en jeanswinkel.” De klinkende naam van haar nieuwe kledingzaak, Beautisse, moest ze niet ver gaan zoeken. “Die heb ik afgeleid van de namen van mijn kinderen, Beau en Matisse.”

Tips en kleuradvies

Dames kunnen bij Beautisse niet alleen terecht voor kleding, maar ook voor handtassen, schoenen, juwelen, horloges, sjaaltjes en riemen. “Ik verkoop merken als Hailys, Anna Montana, Toxik, Biba en Oozoo en probeer voor alle leeftijden en maten kwaliteitsvolle mode aan te bieden tegen een eerlijke prijs. Klantvriendelijkheid en een goede service staan voorop, want ik word zelf ook graag bediend tijdens het shoppen. Als de klanten hulp willen bij het kiezen, krijgen ze die. Ik geef hen ook tips, zoals de afwerking met accessoires. En van mijn mama, die mij geregeld helpt in de zaak en een verleden heeft als kapster, kunnen ze kleuradvies krijgen. Klanten kunnen mij ook helpen door hun feedback te geven, zo leer ik ze ook beter kennen. Mijn doel is in een gezellige, huiselijke sfeer tevreden klanten te hebben, die er goed uitzien en met een positief gevoel naar buiten gaan. In de toekomst zijn er nog plannen voor een outlet store op de bovenverdieping.”

Praktisch:

Beautisse
Steenweg 116, 3870 Heers
0478/65.56.33
ineke.beautisse@gmail.com
Facebook: Beautisse

Open: dinsdag en woensdag van 13 tot 18 uur, donderdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur en iedere eerste zondag van de maand van 13 tot 18 uur (vanaf 7 oktober). Maandag gesloten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio