Tuningshow in Amerikaanse stijl in centrum

Print
Tuningshow in Amerikaanse stijl in centrum

Woensdag organiseert de Heerse Performance Club een automeeting in het centrum van Heers: ‘All American & Retro On Wheels’. Foto: FrMI

Heers - Morgen, woensdag 15 augustus, organiseert de Heerse Performance Club een automeeting in het centrum van Heers: ‘All American & Retro On Wheels’.

“Voor het tweede jaar op rij richten we de schijnwerpers op alle Amerikaanse wagens, oldtimers, retrowagens en vintage bikes en choppers”, aldus Mathias Gos van de Heerse Performance Club, kortweg de Heersers. “We verwachten ongeveer 300 auto’s, de deelnemers kunnen verschillende prijzen winnen. Op het centrumplein vind je diverse drank- en eetgelegenheden en vintage shops. We voorzien ook tal van optredens en kinderanimatie. Belangrijk is dat dit event volledig gratis is, zowel voor de deelnemers als voor de bezoekers.”

De automeeting start om 12 uur en eindigt om middernacht. De Nieuwe Steenweg is verkeersvrij vanaf de AXA-bank tot aan dorpscafé Heere van Heers. Er geldt ook een verbod voor alle verkeer en parkeerverbod op het centrumplein en de Helena Wijnantslaan. Voor de omleiding is een aangepaste signalisatie voorzien.

Meer info: 0475/40.07.73 (Mathias Gos) of 0475/35.66.34 (Ilka Jeschke).


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio