Pas Geopend: Schoonheidsinstituut 'de Borchhof'

“Een ontspannend gevoel in een rustieke hoeve ”

Print
“Een ontspannend gevoel in een rustieke hoeve ”

Aurelie Mathys in haar nieuwe schoonheidsinstituut. Foto: FrMi

Heers - Aurelie Mathys (31) startte in juli met een nieuw schoonheidssalon in het pittoreske Horpmaal. In schoonheidsinstituut ‘de Borchhof’ kunnen klanten zich van kop tot teen laten verwennen.

Zaakvoerder Aurelie Mathys, afkomstig uit het Vlaams-Brabantse Meerbeek, had van jongs af aan een boontje voor schoonheid en relaxatie. Ze studeerde af als schoonheidsspecialiste met een specialisatie in lichaamsmassage. Ze werkt al 12 jaar in een Leuvens schoonheidsinstituut, zeven jaar geleden startte ze in Vorsen ook een eigen zaak op in bijberoep. “Maar we hebben altijd al een boerderij willen hebben, enkele maanden geleden zijn we dan toevallig in Horpmaal terecht gekomen”, vertelt Aurelie. Haar oog viel op een prachtig gerenoveerde vierkantshoeve, de Borchhof, uit de tweede helft van de 15de eeuw. “We hebben hier, op amper vijf weken tijd, een ruimte omgebouwd tot behandelcabine en wachtruimte voor manicure en make-up.”

Klanten kunnen bij schoonheidsinstituut ‘de Borchhof’ in een rustige omgeving en een ontspannen sfeer genieten van verschillende relaxerende behandelingen. “Je kunt hier terecht voor pedicure en manicure, nagel- en gelaatsverzorging, ontharing, maquillage en massage. Ik wil mijn klanten eerst en vooral een ontspannend gevoel bezorgen in een rustieke hoeve. Regelmatig ga ik ook op cursus om op de hoogte te blijven van de nieuwigheden.”

Praktisch:

Schoonheidsinstituut ‘de Borchhof’
Donkerstraat 34, 3870 Heers (Horpmaal)
0492/31.32.76
aureliemathys@hotmail.be
Facebook: Schoonheidsinstituut ‘de Borchhof’

Open: enkel op afspraak (maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdagnamiddag)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio