Samen Spelen aan het buurthuis in Vechmaal

Print
Samen Spelen aan het buurthuis in Vechmaal

De jeugdraad organiseert, samen met de Heerse jeugdverenigingen, deze zomer weer spelnamiddagen in verschillende deelgemeenten. Foto: FrMi

Heers - De jeugdraad organiseert, samen met de Heerse jeugdverenigingen, weer spelnamiddagen in verschillende deelgemeenten. Vandaag (13 juli) bijt Vechmaal de spits af.

“Dit jaar landen we op 13 juli landen we aan het buurthuis van Vechmaal, op 20 juli in Veulen en op 24 augustus in Mechelen-Bovelingen”, vertelt schepen van jeugd Kristof Pirard. “Het plein aan het buurthuis in Vechmaal en Veulen wordt afgesloten van 13 uur tot 16 uur, zodat kinderen vanaf 5 jaar uit Heers en omstreken veilig en ongehinderd buiten kunnen spelen. Je kan er naar hartenlust voetballen, basketten, sjoelen, trefballen, waterspelletjes spelen of gewoon een beetje rondhangen. De monitoren van de KSA, de Chiro Vechmaal en Speelpleinwerking staan in voor de begeleiding. Je moet gewoon komen opdagen, vooraf inschrijven is niet nodig. Alles is gratis, inclusief een drankje, koekje en verzekering.” 
Info: jeugd@heers.be, 011/48.01.21 of 0479/29.94.14


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio