© gemeente Heers

Filmavond in jaren ’20 setting aan De Bammerd

Deze zaterdag kunnen liefhebbers vanaf 19 uur genieten van een speciaal filmoment aan zaal De Bammerd (Salvialaan) in een decor uit de jaren '20.

Frank Missotten

Gatsby’s Great Movie Night is een initiatief van vier studenten communicatiemanagement aan de PXL Hogeschool voor het vak Event. “Het is dus een non-profit evenement”, vertelt Gella Stulens uit Mechelen-Bovelingen. “Het doel is mensen van alle leeftijden uit Heers en omstreken aan te spreken en hen een speciale filmervaring te bezorgen in het thema van de jaren ’20.”

Op groot scherm wordt ’s avonds de film ‘The Great Gatsby’ uit 2012 geprojecteerd. Daarbij worden aangepaste dranken aangeboden in een sfeervolle loungesetting uit de jaren ’20. “We wilden een buitencinema inrichten, maar door het slechte weer hebben we besloten om de film binnen te tonen in zaal De Bammerd. De préparty zal wel buiten plaatsvinden, onder het afdak. Wij zullen ons uiterste best doen om iedereen vanaf 19 uur een gezellig avond te bezorgen in een speciale setting. We bedanken ook de gemeente Heers voor de vlotte samenwerking en steun.”

Tickets (5 euro) en info: Gella Stulens (0473/59.17.02), de tickets zullen zaterdag klaarliggen aan de kassa.

Aangeboden door onze partners

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio