Whisky’s vallen in de smaak op kerstmarkt

Print

Voor het derde jaar op rij vond op het centrumplein in Heers een tweedaagse kerstmarkt plaats. Ook de Heerse Whisky Club was van de partij. Foto: FrMi

Heers - Voor het slotakkoord van de kerstfestiviteiten in Heers konden de inwoners vorig weekend terecht op het centrumplein. Voor het derde jaar op rij vond er daar een tweedaagse kerstmarkt plaats.

“Zaterdagavond heerste er al een gezellige drukte, zondagnamiddag kwam de Kerstman langs en sloten we af met een heuse vuurshow van Circus Paljasso”, vertelt organisator Ben Vermeulen. “We hadden opnieuw 16 standhouders , waaronder enkele verenigingen uit Heers zoals de KVLV en carnavalsverenigingen De Klompenridders en De Lustige Vrienden.” Je kon ook kwaliteitswhisky’s gaan proeven bij de Whisky Club Heers, zaterdagavond zorgden zij zelfs voor een akoestisch liveoptreden met Deman Rogue. “We zijn vorig gestart met een aantal goede kameraden en hebben sindsdien verschillende degustatieavonden georganiseerd”, vertelt Ruben Gos. “Intussen tellen we een 150-tal leden en zelfs bevriende clubs uit Landen en Halen komen hier bij ons proeven.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio