© FrMi

© FrMi

thumbnail: null
thumbnail: null

Luxueuze vakantiewoning met wellness

Pas geopend: vakantiewoning ’t Kasteelhof

Wie van luxe en rust houdt op vakantie in eigen land, is in ’t Kasteelhof in Veulen aan het juiste adres. Johan Vanderspikken en echtgenote Lieve Budo baten er één van hun twee 5-sterren vakantiewoningen uit, compleet met wellness en binnenzwembad.

Frank Missotten

Johan Vanderspikken (52) uit Heers is een bezige bij. Hij is al 27 jaar zaakvoerder van VDS-Products, gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten en horecabenodigdheden. En in april vorig jaar opende hij in Borgloon vakantiewoning 't Hof van Kalenberg. “Ik ben hiermee gestart omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging”, vertelt Johan. “En door het succes van 't Hof van Kalenberg ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe locatie.” Die vond hij in een pand dat tussen het kasteel van Heers en dat van Veulen ligt, in de Kasteelstraat. “Vandaar dus ook de naam ’t Kasteelhof. Het ligt bovendien volledig afgelegen in een prachtig natuur-en bosgebied, te midden van de wandel- en fietsroutes in Haspengouw.”

Wellness

Johan liet de woning volledig aanpassen tot een luxueuze vakantiewoning. “We hebben extra kamers en sanitaire ruimtes voorzien, er een wellness in ondergebracht met binnenzwembad, jacuzzi en sauna. Buiten hebben we een petanquebaan aangelegd en zijn er speeltuigen voor kinderen voorzien. Het pand ligt op een volledig omheind privédomein van 37 are. Er is bovendien een aanpalend bijgebouw dat dienst kan doen als evenementen- of vergaderruimte voor maximaal 40 personen en los van de vakantiewoning gehuurd kan worden.”

Ontbijt

’t Kasteelhof is dus een vakantiewoning en geen B&B. “Wij verhuren deze woning telkens aan één enkele groep, hetzij familie, vrienden of collega’s. Het is een ideale uitvalsbasis voor vrijgezellenweekends, teambuildings, trainingen, workshops en seminaries. De woning biedt plaats aan 16 personen. De gasten kunnen zelfs op aanvraag een uitgebreid ontbijt verkrijgen, afgeleverd door de plaatselijke bakker. Verder bepalen ze zelf wat ze willen doen of laten. Bij slecht weer zit men bij ons ook goed, aangezien de meeste faciliteiten volledig overdekt zijn.”

Praktisch

’t Kasteelhof (Kasteelstraat 20, Veulen)Tel.: 0495/10.63.60E-mail: info@hetkasteelhof.be Website: www.hetkasteelhof.be

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio