© FrMi

Guido Belcanto in harmonie met Salvia

Koninklijke Harmonie Salvia uit Heers geeft op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober drie unieke concerten samen met chansonnier Guido Belcanto in zaal De Bammerd.

Frank Missotten

“Het is voor onze harmonie niet de eerste keer dat we zo’n concert organiseren”, vertelt An Christiaens, communicatieverantwoordelijke van harmonie Salvia. “Enkele jaren geleden traden we met de Heerse Muziekvereniging ook al samen op met de bekende groep Buurman. Dit jaar gaan we voor een nieuwe klepper, Guido Belcanto. Hij speelde nog maar één keer eerder samen met een harmonie. Al zijn grote hits zullen de revue passeren tijdens onze concerten, zoals ‘vlammetjes’, ‘op het zeildoek van de botsauto’s’ en ‘toverdrank’. Belcanto zingt en harmonie Salvia begeleidt hem doorheen het ganse concert. Ann Debaillie, lid van onze groep en professionele zangeres uit onze gemeente, zal zich wagen aan enkele duetten met Guido. Het belooft dus een zeer gevarieerde en unieke avond te worden.”

Vorige week repeteerde de muzikanten van Salvia voor het eerst samen met Guido Belcanto. “Zowel de harmonie als Guido zelf waren heel tevreden over het resultaat, het klikte duidelijk tussen zanger en groep. Eén van onze muzikanten, Koen Tote, heeft ons trouwens in contact gebracht met Guido. Hij is ook professioneel met muziek bezig en heeft onder meer de laatste drie cd’s van Guido Belcanto gearrangeerd.”

Het concert van zaterdag is uitverkocht, maar voor de snelle beslissers zijn er nog enkele plaatsen voor de concerten van vrijdag (20 uur) en zondag (15 uur). Tickets kosten 17 euro. Meer info: 0474/62.92.33 of secretariaat@salvia.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer