Kom op tegen Kanker bedankt Heers

Print

Heers kreeg de titel en het bijhorende bord van ‘Kom op tegen Kanker’-gemeente. Foto: FrMi

Heers - Kom op tegen Kanker hield vorige vrijdag in het Administratief Centrum een dankmoment. De inzet voor de 1.000 km van KOTK resulteerden op 16 mei in een waar volksfeest.

Algemeen directeur Marc Michiels blikte terug op de voorbije editie van de 1.000 km en bedankte het gemeentebestuur voor de geleverde inspanningen. “Naast de burgemeester en schepenen hebben ook verschillende gemeentelijke werkgroepen, vele logistieke partners, diverse verenigingen en, niet te vergeten, de gemeentelijke teams Herubo’s en Herubella’s bijgedragen tot een prachtig resultaat op zaterdag 16 mei.”

Heers kreeg dan ook dubbel en dik verdiend de titel van ‘Kom op tegen Kanker’-gemeente. Het bijhorende bord werd overhandigd aan burgemeester Henri Dumont. “Dit komt aan de voorkant van het Administratief Centrum te staan. We hebben nog acht borden bijbesteld voor de verschillende invalswegen van de gemeente. Het 1.000 kilometer-event was voor onze gemeente een evenement dat alle Heersenaren voor altijd in hun hart zullen dragen. Ongezien veel vrijwilligers hebben zich ingezet om hiervan een geslaagd feest te maken. Wij zijn een kleine gemeente met 7.139 inwoners. Ik ben fier om burgemeester te zijn van een gemeente waar bijna alle inwoners met elkaar verbonden zijn.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio