© Van Eyck Erwin

Gemeentelijk team zoekt deelnemers voor Levensloop in Sint-Truiden

De gemeente steunt al jaren Kom op tegen Kanker. Met de Herubo's en de Herubella’s zijn er zelfs twee gemeentelijke fietsteams die jaarlijks deelnemen aan de 1.000 km van Kom op tegen Kanker. Dit jaar doen zij ook mee aan de actie Levensloop voor Stichting tegen Kanker.

Frank Missotten

De Levensloop in Sint-Truiden vindt plaats op de Campus Saffraanberg en start op zaterdag 3 oktober om 16 uur. “We willen hiervoor vanuit de gemeente een team samenstellen onder de noemer Heers Levensloop-t”, zegt teamkapitein Danielle Brugmans en lid van damesfietsteam Herubella’s. “Er staat 24 uur lang telkens minstens één persoon van het team op de piste. Je kan zowel wandelen als lopen op je eigen tempo. De 24 uur symboliseren het voortdurende gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte. We roepen de inwoners van Heers dan ook op om samen met ons te lopen of te wandelen en op deze manier mee te werken aan de strijd tegen kanker.”

Inschrijven kan via de website www.levensloop.be vóór 15 september. Elk teamlid betaalt 10 euro inschrijvingsgeld. Voorlopig telt het team al acht leden. Je kan het team van Heers ook sponsoren, het streefbedrag van het team is 500 euro.

Meer info: dienst sociale zaken, sonja.doomen@heers.be of 011/48.01.17.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio