© FrMi

Pas Geopend: Viva Flora

“Bloemen brengen vrolijkheid”

Op het centrumplein in Heers opende Viva Flora vorige maand de deuren. Cindy Smeets (42) wil met haar nieuwe bloemen- en decoratiezaak vrolijkheid en levendigheid brengen.

Frank Missotten

Cindy Smeets uit Gingelom is al 23 jaar actief in de bloemenwereld. “Ik heb onder meer zes jaar een bloemenwinkel in Tongeren gehad. Nu slorpt Viva Flora in Heers al mijn tijd en aandacht op. Toen ik dit zonnige pand met ruime parkeergelegenheid zag, was de beslissing snel genomen om hier van start te gaan. Grote verbouwingen waren niet nodig. Samen met mijn vriend, die schrijnwerker is, hebben we de zaak ingericht en bemeubeld.”

Gelegenheidsbloemwerk

Met Viva Flora wil Cindy uitdrukken hoe bloemen vrolijkheid en levendigheid kunnen brengen in het dagelijkse leven. “Bloemen kunnen iemand volledig verrassen, maken feestelijke momenten nog mooier en bieden troost in moeilijke momenten. In Viva Flora bieden we het hele gamma aan, van snijbloemen, planten, boeketten en gelegenheidsbloemwerk tot zelfs originele decoratieartikelen en glaswerk. Op alle feestelijkheden en in bedrijven kunnen we de aankleding verzorgen. Kwaliteit en versheid van de bloemen en planten staan voorop, samen met onze vakkennis en deskundige hulp.” Cindy wil haar kennis ook delen. “Vanaf september ga ik op donderdag en vrijdag workshops geven in het appartement boven de bloemenwinkel. Dan gaan we themagebonden bloemstukken maken.”

PraktischNieuwe Steenweg 32, 3870 HeersTel.: 011/91.65.20 – gsm: 0492/80.19.69Open: dinsdag van 13 tot 18.30 uur, woensdag t.e.m. zaterdag van 9.30 tot 18.30 uur en zondag van 10 tot 13 uur.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio