© Francis Croes

De Wroeter viert 35 jarig bestaan

Zondag 25 juni viert De Wroeter haar 35 jarig bestaan met open deur en tal van activiteiten op de verschillende locaties waar zij actief zijn: de bakkerij, boerderijwinkel in Kortessem, de serres en tuinen in Hasselt, het hotel De Pastorie in Gors-Opleeuw, het confituuratelier in Wimmertingen, het restaurant Greenville in Houthalen, de stroopfabriek in Borgloon en taverne Koe-Vert op Domein Kiewit.

Francis Croes

Zaterdag heeft er vanaf 17 uur een Wroeterfestival plaats met tal van spetterende optreden. sAl sinds 1982 biedt De Wroeter werk aan mensen die op de gewone arbeidsmarkt moeilijk een plek vinden. Ze kijken naar hun talenten en mogelijkheden, en dat versterkt hun zelfwaarde en positie in de samenleving. Arbeid op maat en zorg op maat staan centraal.

De officiële jubileumactiviteiten starten zondag aan de bakkerij en boerderijwinkel in de Sint-Rochusstraat 6 in Kortessem. Om 10 uur vindt er een receptie plaats met toespraken van o.m.: de minister Jo Vandeurzen, deputé Igor Philtjens en de burgemeester van Kortessem Tom Thijsen. Vanaf 12 uur kan je er deelnemen aan een heerlijke barbecue. Om 13.30 uur start de fabuleuze fietstocht over 30 km. Van 14 tot 18 uur: is er opendeur met: rondleidingen, muziek, producenten Hartenboer & Puur Limburg.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio