Opvoedingswinkel nu ook in Gingelom

Print
Opvoedingswinkel nu ook in Gingelom

Foto: Erwin Reyskens

Gingelom - De gemeente Gingelom heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met de Opvoedingswinkel Haspengouw. Voortaan kunt u er gratis met al uw opvoedingsvragen terecht.

De Opvoedingswinkel is er voor iedereen die met kinderen, jongeren en opvoeding te maken heeft (ouders, stiefouders, familie, beroepshalve). In de opvoedingswinkel kunt u snel, gratis en discreet met al uw zorgen en vragen over opvoeding terecht. Uw kind wil niet eten, uw puber luistert niet meer, uw kind is niet gelukkig, uw peuter krijgt woedeaanvallen, u gaat scheiden en weet niet hoe u dat aan uw kinderen moet vertellen… Het zijn allemaal voorbeelden van vragen waarop de medewerkers van de Opvoedingswinkel een deskundig antwoord kunnen geven. 

De Opvoedingswinkel werkt ook nauw samen met de Gingelomse scholen en zal regelmatig in de scholen aanwezig zijn tijdens ouderavonden en andere schoolactiviteiten. Regelmatig zullen er ook infoavonden in Gingelom worden georganiseerd. De eerste vindt dit najaar nog plaats en gaat over de druk die we ons zelf opleggen door de overvolle agenda's van onszelf en onze kinderen. Meer informatie hierover krijgt u in het volgende nummer van Gingelom Vandaag. 

Heeft u een vraag of een probleem in verband met de opvoeding van uw kinderen? Dan kunt u altijd een afspraak maken met de Opvoedingswinkel. Een pedagogisch medewerker komt dan naar Gingelom. De Opvoedingswinkel is bereikbaar op 0492 97 07 88 of via info@opvoedingswinkelhaspengouw.be. De dienstverlening van de Opvoedingswinkel is gratis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio