Unizo en gemeente Ham willen lokale economie promoten

Print
Unizo en gemeente Ham willen lokale economie promoten

Foto: Dirk Macquoy

Ham - De gemeente Ham pakt dit jaar voor het eerst uit met een eindejaarsactie en dit in samenwerking met Unizo Ham. Het doel van deze actie is meer mensen te stimuleren om in de maand december te winkelen in de eigen gemeente.

"We willen de consument laten inzien dat er in onze gemeente een mooi en divers aanbod is van handelszaken. Er zijn niet alleen de voedings- en horecazaken, maar ook winkels van kleding en mode, vrije tijd, elektro en gereedschap, persoonlijke verzorging, en noem maar op", zo zeggen Nico Engelen, schepen van lokale economie en Bart Wijckmans, voorzitter van Unizo Ham.  Deelnemen is heel eenvoudig. Verzamel van 1 tot 31 december kassatickets van 5 verschillende Hamse handelaars en deponeer deze in één van de verzamelboxen. Elk kassaticket van een Hamse handelaar telt en is geldig om te verzamelen.

De totale prijzenpot bedraagt 2.500 euro met als hoofdprijs een HamBon ter waarde van 400 euro. “We plaatsen dit jaar dus niet alleen sfeervolle kerstverlichting, maar hopen ook met deze actie een eerste aanzet te geven om de handel in onze gemeente te stimuleren”, aldus nog schepen Engelen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio