De week van de derde leeftijd

Print
Ham - Van 30 september t.e.m. 4 oktober vindt in Ham de Week van de derde leeftijd plaats. Een week vol activiteiten voor onze senioren met als apotheose de shownamiddag in het Kristoffelheem.

Maandag 30 september om 14.00 uur: Gespreksnamiddag: “Een goed contact tussen patiënt en zorgverlener” in het Kristoffelheem. Inschrijven aan 1 euro. Organisatie: Samana Oostham i.s.m. dienstencentrum De Roerdomp

Dinsdag 1 oktober om 13.30 uur: Gemeentelijke wandelnamiddag. Afstand: 6 km. Inschrijven aan 2 euro vanaf 13.00 uur en vertrek om 13.30 uur stipt aan dienstencentrum De Roerdomp. Na de wandeling is er koffie en gebak. Organisatie: dienstencentrum De Roerdomp en GAW

Woensdag 2 oktober om 14.00 uur: Kaarten: in dienstencentrum De Roerdomp. Organisatie: S-Plus Ham

Donderdag 3 oktober om 14.00 uur: Kienen: in de kleine zaal van het Kristoffelheem. Prijs: 4 euro voor een grote kaart. Organisatie: gepensioneerden Oostham

Vrijdag 4 oktober om 14.00 uur: Shownamiddag in sporthal Kristoffelheem met ‘Clown Rocky, Loïc Molla, Johan Veugelers, Celien en Luc Caals’. Deuren open vanaf 13.00 uur. 
Inkom: VVK: 12 euro (koffietafel inbegrepen)
Kassa: 12 euro (koffietafel niet inbegrepen)

Inkomkaarten zijn verkrijgbaar in dienstencentrum De Roerdomp en bij alle bestuursleden van de GAW. Wil je vervoer, neem dan even contact op met dienstencentrum De Roerdomp via 013 61 10 80.

De week van de derde leeftijd is een organisatie van de Gemeentelijke Adviesraad voor Welzijnszorg Ham en dienstencentrum De Roerdomp.

Alle activiteiten zijn toegankelijk voor alle gepensioneerden, zieken en personen met een handicap, al of niet aangesloten bij een bond.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio