Opendeurdag NOAH Ham

Print
Ham - NOAH Ham organiseert op zondag 17 maart (Dag van de Zorg) een opendeurdag. Bezoekers kunnen tussen 14.00 en 17.00 uur genieten van een drankje en een hapje om zo kennis te maken met de werking van NOAH. NOAH Ham bevindt zich in de Roerdompstraat 25.

NOAH Ham is een kleinschalig dagverzorgingshuis van Familiehulp waar oudere mensen met een zorgbehoefte een gezellige dag kunnen doorbrengen. “We organiseren talrijke leuke activiteiten, zoals samen koken, wandelen, op uitstap gaan, kaarten, spelletjes spelen, muziek beluisteren of handwerk. Onze verzorgenden staan ook altijd klaar met kleine persoonsverzorgende taken. Cliënten kunnen een douche nemen, hun haar en nagels laten verzorgen of zich laten masseren. Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt. Niet voor niks staat NOAH voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht en Huiselijkheid."

Dag van de Zorg

Om het brede publiek te laten kennismaken met NOAH organiseert het dagverzorgingshuis een opendeurdag. Tijdens Dag van de Zorg, op zondag 17 maart, is iedereen tussen 14.00 en 17.00 uur hartelijk welkom voor een hapje en een drankje en een rondleiding.

Meer informatie over onze dagopvang krijg je bij de Noah coördinatoren Dorien Oeyen en Debbie De Bruyn op het nummer 011 80 45 20 of via Peer@familiehulp.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio