Dienstverlening bib en Vrijetijdspunt onderbroken door systeemaanpassing

Print
Ham - De Vlaamse Overheid heeft ervoor gekozen om de verschillende lokale en/of provinciale bibliotheeksystemen te vervangen door één nieuw gemeenschappelijk bibliotheeksysteem. Het huidige systeem, waar Ham toe behoorde, gaat eind maart integraal over naar dit nieuwe systeem.

De systemen moeten worden omgezet en personeel moet worden opgeleid. Daarom zijn de bib en het VrijeTijdsPunt gesloten van woensdag 20 maart tot en met dinsdag 26 maart om 12.00 uur. Op 26 maart vanaf 14.00 uur gaan de deuren opnieuw open.

Inleverschuif en Mijn Bibliotheek

Ook de inleverschuif is tijdens die periode buiten gebruik en het online portaal ‘Mijn Bibliotheek’ is niet bereikbaar. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat de inleverdatum van de materialen niet in die periode valt en wordt verlengd waar nodig.

Kranten

De kranten verhuizen in die periode naar De Stip. Daar kan je ze op weekdagen van 20 maart tot 26 maart gaan lezen tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur. 

Informatie over vrijetijd en de online formulieren (vb. voor het boeken van zalen, inschrijven voor activiteiten, ...) vind je op www.ham.be/ontspannen. Toch nog vragen,stuur dan een mailtje naar vrijetijd@ham.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio