Delv!s headliner op Rock Landen 2017

Print
Delv!s headliner op Rock Landen 2017

Het team achter Rock Landen: Kelly Lenssen, Jonas Pinte, Jérôme Decaffmeyer, Laure Vandevelde, Simke Verdeyen, Stef Huion, Beau Janssens, Hannelore Higuet, Ewout Willems en Seppe Belgy. Foto: if

Landen - Rock Landen zorgt voor de achtste keer op rij voor een spetterende finale van de festivalzomer. Op 8 en 9 september 2017 wordt naar goede gewoonte het Landens sportcomplex omgevormd tot superdeluxe festivalweide met foodtruckcorner, camping en heel wat animatie.

Vorig jaar werd Rock Landen genomineerd als finalist van de GroenEvent-prijs van OVAM en ook dit jaar is ecologie een pijler waarop het festival gebouwd wordt.

Het festival opent vrijdagavond traditiegetrouw met een alle-remmen-los-party. Zaterdag kunnen jong en oud gezellig toeven op de gratis gezinsnamiddag om vervolgens de laatste avond in te zetten met optredens van o.a. Delv!s, WWWater en Zwangere Guy.

Vrijdagavond 8 september 2017 start de achtste editie van Rock Landen. Het openingsfeest wordt ingezet met aan de Yolostage optredens van lokale kokosnootfanaten Death by Coconut en The Pale Kokonuts, om vervolgens helemaal #yolo te gaan met Alek et les Japonaises, We Are Prostitutes en zelfverklaarde beste DJ ooit: DJ Yolotanker. Het tweede podium wordt volledig overgeleverd aan lokaal concept House Made met Gewelt, Elenore, Modus Operandi en ReBlendWarriors.

Op zaterdag 9 september speelt lokaal talent Delv!s dé langverwachte thuisshow. Nadat lokale bands NAGT en Elysian de gratis gezinsnamiddag afsluiten, zal Come My Way, Sunday Interlude en de volledige EP van de headliner over het terrein schallen.

De revelatie van 2017, Soulwax-protége WWWater neemt het podium van Delv!s over, gevolgd door The Whatevers. Skyve ft. MC Elvee sluiten het hoofdpodium. Het tweede podium wordt bemand door de heetste ket van het moment, Zwangere Guy, stevige noise van Hypochristmutreefuzz en NAH, Prince, WAMONT en de geflipte DJ-set van DJ Loos.

Wie aan al dit muzikale lekkers nog niet genoeg heeft, kan zich tegoed doen aan de vele variëteiten en specialiteiten in de foodtruckcorner, simpelweg hangen en chillen op de weide of meestappen in het duurzaamheidsverhaal en een kijkje nemen in het Repaircafé, of de Recupelstand een bezoekje brengen.

Rock Landen: van 8 tot 9 september op het Sportplein (Sportlaan 1) Landen. Tickets zijn online of bij drukkerij Gysemberg en Taverne Rufferdinge verkrijgbaar. Check rocklanden.be voor meer info of volg Rock Landen op Facebook!

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio