© if

Zomeren in een roze kleurend Landen

Deze zomer kan je Landen door een roze bril bekijken. Het stadsbestuur heeft kosten noch moeite gespaard om iedereen in Landen op een positieve roze wolk te krijgen. En daarom kleurt Landen helemaal roze, met aankondigingen, banners, stickers, straatborden in dito kleuren, bussen die rondrijden met een roze achterkant. Zelfs de watertoren waar Landen trots op is, krijgt ’s avonds een roze gloed.

Dirk Lambrechts

De zomer in Landen zette in met een reuzenfestival met veertig reuzen uit heel België en eindigt met een heus rockfestival op 8 en 9 september.

Alle ingrediënten zijn voorzien om Landen te trakteren op een zalige, zonnige vakantie die eindeloos mag duren. Sun, fun, beach, tropische temperaturen, exotische cocktails en vooral heel veel gratis evenementen.

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni is er braderie met de beste koopjes en de leukste animatie in de verkeersvrije Stationsstraat. Op zaterdag 24 juni is er het kinderfestival Kadé Olé en ’s avonds Bal Lokal , het vroegere Venusfeest in een nieuw kleedje met lokaal talent, o.a. Wamont, Elysian en DJ De Zwatte.

Op zondag 25 juni is het kermis op Sinte Gitter met opendeurdag archeologische site, blotevoetenpad, kinderboerderij, volksspelen en kinderanimatie, enz …

Vlaanderen Feest met een lezing is er op vrijdag 7 juli en op zaterdag 8 juli volgt Muziek in ’t Park met niemand minder dan de Romeo’s en een taalgrenswandeling die vertrekt in Ezemaal op zondag 9 juli.

Ook op de agenda: Liefmansplage van 19 tot 23 juli op het Stationsplein, een Foodvillage en the carnival edition van 21 tot 23 juli op het Stationsplein en ten slotte op 6 augustus het feest aan de molen met streekproducten, handmade markt en optredens.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio