Estafettenloop Zoutleeuw voor huis vzw Bindkracht in Landen

Op vrijdag 5 augustus organiseren de lopers en stappers van de natte hoek Orsmaal een estafetteloop in Buso Zonnegroen in Zoutleeuw ten voordele van de vzw Bindkracht in Landen.

Dirk Lambrechts

VZW Bindkracht wordt gevestigd in Landen en biedt een huis aan met woon- en zorgomgeving aan mensen met een verstandelijke of fysieke beperking. Dit huis wil een warme, geborgen, veilige en huiselijke thuis vormen voor personen met een beperking. De opbrengst van deze loop in Zoutleeuw gaat integraal naar Bindkracht vzw.

Er wordt een uur gelopen op een parcours van duizend meter. Ploegen bestaan uit twee lopers die om beurt lopen. De prijs bedraagt 16 euro per ploeg.

Dit event maakt deel uit van de "Estafettechallenge 2016": Sint-Truiden 23 januari, Tongeren 8 april, Tienen 23 mei, Landen 17 juni, Zoutleeuw 5 augustus, Alken 2 september en Waremme 4 december. Na afloop van de laatste wedstrijd wordt een aanwezigheidstombola getrokken. Er worden waardevolle prijzen verdeeld aan de trouwe deelnemers aan minstens zes van de zeven wedstrijden.

Wie aan alle wedstrijden deelgenomen heeft, ontvangt een voucher voor gratis deelname aan drie verschillende estafettelopen in het volgende jaar. De ploegen Dames, Heren en Gemengd die het meeste meters afgelegd hebben worden ook beloond..

Wanneer: vrijdag 5 augustus vanaf 18 uur

Waar: Buso Zonnegroen, Sint-Truidensesteenweg 44

Prijs: 16 euro per ploeg

Aangeboden door onze partners