Lokale winkelier online via Storesquare

Print
Landen - Dankzij Storesquare kan online shoppen voortaan ook bij een vertrouwde lokale winkelier. Een Kick-off Roadshow Storesquare op maandag 30 mei moet het geheel lanceren in Landen.

Op maandag 30 mei krijgen de Landense handelaars meer info over het e-commercegebeuren, de dreigingen maar ook de kansen tijdens een  avond met een gedreven spreker. Nadien volgt een netwerkmoment en kunnen bijkomende vragen worden gesteld.

 

Vandaag koopt ruim zes op tien Belgen online in het buitenland. Het stadsbestuur blijft niet blind voor de bekommernissen en zorgen  van de lokale handelaars. De dienst Lokale Economie reageerde enthousiast op het voorstel van Roularta om Storesquare aan de handelaars voor te stellen en stelde zelfs voor om de roadshow rond Storesquare te lanceren in Landen, met de grote Kick-Off op maandag 30 mei in het Aulnenhof.

 

De meeste handelaars hebben geen kaas gegeten van het online gebeuren. Velen denken dat ze te laat zijn en dat de winkelstraat van Google volzet is. Storesquare biedt de handelaars een platform aan waarop een eigen webshop kan gebouwd worden. Daarbij verzorgt en onderhoudt het team van Storesquare dat platform met eigen IT-mensen. Ook de marketing nemen ze voor hun rekening om zo meer volk naar de website te lokken. Zo brengen ze de lokale winkel tot bij de klanten thuis.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio