Centrum Therapeutisch Paardrijden en Music for Life

Print
Landen - Music for Life wordt even Music for Centrum Therapeutisch Paardrijden met een pastabar op de campus van het Koninklijk Atheneum d’Hek, een party in gemeenschapscentrum Amfi en een spetterende afsluiting op de terreinen van Centrum Therapeutisch Paardrijden in Attenhoven.

Het geheel is een actie van de Vrienden van CTP. De vrienden van het CTP zijn enkele mensen die door een of andere reden bij het Centrum terecht geraakt zijn en zich nu inzetten door een aantal activiteiten te organiseren .De vrienden zijn Koen Vandijck, Benny Willems, Marleen Brees, Miet Hombrouckx , Geert Salmon en Patrick Roosen .

Op vrijdag 11 december start de actie met een pastabar op de Campus van KA d’Hek van 18 tot 22 uur. Als je snel bent, kan je allicht nog inschrijven via Marleen Brees: 0478 54 06 94.

Op vrijdag 18 december is er vanaf 20 uur een 80’s en 90’s party in GC Amfi  in de Stationsstraat in Landen. Prijs: vijf euro.

Op zondag 20 december ten slotte is er heel wat te doen op de terreinen van het Centrum zelf. Er is leuks voor de kinderen, de Kerstman, live muziek, enz…Je kan er terecht vanaf 14 uur.

Wanneer: Vrijdag 11 december, vrijdag 18 december en zondag 20 december

Waar: KA Landen, GC Amfi landen en CTP Attenhoven

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio