Kunst plaatst immo in de kijker

Hedendaagse kunst in pas gerenoveerd pand

Print
Hedendaagse kunst in pas gerenoveerd pand

Foto: org.

Zoutleeuw - Nog tot zondag 13 september kan je in een pas gerenoveerd pand aan de Bogaerdenstraat naar de tentoonstelling ‘Lost in translation’ kijken. Het betreft een zestiende eeuwse boerderijwoning die momenteel gerestaureerd wordt. Het is tevens het officiële startsein voor de verkoop van dit pand.

Lost in translation is de derde pop-up expo die door Kunstenaar Zoekt Ruimte in samenwerking met Aktimmo georganiseerd wordt. 'Kunstenaar zoekt Ruimte' brengt jonge kunstenaars in contact met leegstaand vastgoed.

Op deze tentoonstelling vind je werk van kunstenaars zoals Patrick Ceyssens en Samuel Vanderveken en van enkele opkomende kunstenaars zoals straatkunstenaar Waldorf Claw en kunstenaar-curator Steven Vandervelpen. Elk van deze kunstenaars toont een soort zoektocht naar betekenis/mystiek in hun werk. De ene gaat ernaar opzoek in nostalgische beelden terwijl de andere zijn inspiratie haalt uit romantische landschappen.

De expo toont eveneens de persoonlijke collectie van Walter Wuyts en Steven Vandervelpen samen met enkele andere talenten zoals Sophie Coenen, Raf Roefflaer, Hilde Stijnen, Renato Nicolodi, enz …

Waar: Bogaerdenstraat 2

Wanneer: zaterdag 12 en zondag 13 september van 14 tot 17 uur

Prijs: gratis 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio