Guus blijft bij Versuz, Dries definitief weg

Print
Hasselt - Woensdagavond zijn er knopen doorgehakt na het incident in restaurant Asparaguus, waarbij zaakvoerder Dries Nuitten vorige dinsdag zijn eigen zaak aan diggelen sloeg. Terug uit vakantie is Versuz-zaakvoerder Yves Smolders de schade met eigen ogen komen bekijken en dat deed de deur, die voor Dries al stevig vergrendeld leek, nog steviger op slot.

Met Guus willen we wel verder. We bekijken welke horeca-initiatieven we mogelijk samen kunnen ondernemen. Anderzijds is het zo dat de horecaruimte op de tweede verdieping hiermee terug vrij is gekomen en dat we op zoek zijn naar mensen met wilde maar ook frisse ideeën om de bezoekers van Versuz een toegevoegde waarde te bieden. We willen deze prachtige ruimte snel een nieuwe invulling bezorgen. Kandidaten kunnen zich richten naar info@versuz.be .

Lees morgen meer in Het Belang van Limburg


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio