Nieuwerkerken solidair met de asielzoekers!

Print
Nieuwerkerken - Heel wat mensen in Nieuwerkerken willen solidair zijn met politieke vluchtelingen en oorlogsvluchtelingen. Het OCMW van Nieuwerkerken vindt het erg belangrijk dat deze steun professioneel wordt omkaderd en georganiseerd.

De medewerkers van het OCMW kunnen de mensen doorverwijzen naar de juiste hulporganisaties. Wilt u zelf steun bieden? Contacteer het OCMW van Nieuwerkerken. Iedereen heeft de beelden op televisie en de foto’s in de krant gezien van mensen op de vlucht voor geweld en oorlog. Nieuwerkerkenaars willen hun solidariteit tonen door hulp aan te bieden. Kledij, voedsel, integratie, zelfs opvang of het aanbieden van een huurwoning. De gemeente/OCMW Nieuwerkerken vraagt aan iedereen die wil helpen contact op te nemen met het OCMW van Nieuwerkerken op het nummer 011 48 03 60 of via mail naar ocmw@nieuwerkerken.be
Hier kunt u verdere informatie ontvangen omtrent uw vragen en hulp. Ook in onze gemeente zijn er reeds vluchtelingen die nood hebben aan kleding, voeding, integratie… Daarnaast is er ook steeds een grote vraag naar dekens, matrassen, lakens, bedovertrekken, slaapzakken, fietsen en schoenen. Ook keukengerief en middelen voor persoonlijke hygiëne (zeep, scheergerief,…) worden vaak gevraagd. Gevraagd wordt om vooraf een seintje te geven zodat we weten wat er toekomt en we een moment kunnen afspreken!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio