Aardrijkskundekennis nekt Frank Vander Linden

Print
Aardrijkskundekennis nekt Frank Vander Linden

Aardrijkskundekennis nekt Frank Vander Linden

Na een volle week Allerslimste Mens heeft nog geen enkele kandidaat zijn volledige stempel op het programma kunnen drukken. Ook Frank Vander Linden wist het niet langer dan drie afleveringen uit te zingen.

De 'Allerslimste Mens' wordt gespeeld tussen de beste deelnemers van de afgelopen seizoenen en dat wordt effectief ook aflevering na aflevering bewezen. Bijgevolg is het voor de kandidaten moeilijk om boven de rest uit te stijgen zoals dat in andere seizoenen wel voorkwam.

Zo moest ook muzikant Frank Vander Linden na drie deelnames afscheid nemen van het programma. Vander Linden begon erg sterk, maar ging volledig de mist in bij De Galerij waar hij de landen moest benoemen die aan de Evenaar liggen. Slechts een van de tien landen kon hij benoemen.

Ook bij de allerlaatste vraag in de finale tegen Yves Desmet faalde de muzikant. Vander Linden wist maar twee kernwoorden rond het thema Anne Frank te antwoorden.

Vanavond is het aan zanger Helmut Lotti om te bewijzen dat hij Yves Desmet en Ben Crabbé wel de baas kan. Gastjurylid vandaag is Sien Eggers, die samen met Philippe Geubels voor een luchtige noot moet zorgen.

Dit zijn de deelnemers van dinsdag:

Lotti Helmut Lotti

WIE?: Zanger
VORIGE DEELNAME: Finaleweek in 2007
AANTAL AFLEVERINGEN NIEUW SEIZOEN: 1Crabbé Ben Crabbé

WIE?: Tv-presentator
VORIGE DEELNAME: Verliezend finalist in 2003
AANTAL AFLEVERINGEN NIEUW SEIZOEN: 2Desmet Yves Desmet

WIE?: politiek commentator bij De Morgen
VORIGE DEELNAME: Verliezend finalist in seizoen twee
AANTAL AFLEVERINGEN NIEUW SEIZOEN: 3