Celebs

Stomdronken Michael Madsen breekt vier ribben in Antwerpen

Print
Antwerpen kreeg afgelopen weekend een Hollywoodster over de vloer en dat zullen we geweten hebben. De 53-jarige Amerikaanse acteur Michael Madsen was zondag te gast op het Crossing Border-festival, maar verkeerde in erg dronken staat en belandde uiteindelijk in het ziekenhuis met vier gebroken ribben.

Madsen, bekend van films als Thelma and Louise, Free Willy, Kill Bill, Sin City, maar toch vooral van de beruchte folterscène in Reservoir Dogs, was in Antwerpen te gast vanuit zijn hoedanigheid als poëet. Op Crossing Border zou hij geïnterviewd worden over en voorlezen uit zijn dicht- en verhalenbundels, maar erg veel kwam daar niet van in huis.

Madsen had klaarblijkelijk eerder op de dag al de weg naar de drankenkast gevonden en zat tijdens het optreden al ver boven zijn theewater. Dat zal interviewster van dienst Anna Luyten geweten hebben. Zij had het knap lastig om een zinnig woord te krijgen uit 'American Badass' Madsen.

Na het potsierlijke schouwspel ontaardde de situatie pas helemaal. Madsen vond al snel de weg naar de bar van de Arenberg schouwburg en dook vrijwel meteen achter de bar om zichzelf en zijn gevolg te voorzien van vloeibare genotsmiddelen.

Feestend ging Madsen de nacht in, maar daar kwam abrupt een einde aan toen de acteur een lelijke val maakte. Daarbij brak hij vier ribben. Madsen werd afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij zijn roes kon uitslapen.

Madsen was een dag eerder ook te gast op Crossing Border in Den Haag. Bekijk een fragment:

Niet te missen