Uitbater nachtwinkel krijgt klappen van overvallers

Print
Wellen - Drie gewapende, gemaskerde overvallers hebben de uitbater van de nachtwinkel in het centrum van Wellen overvallen. Dat gebeurde woensdagmorgen toen Singh Gurbxh om 1 uur van zijn winkel in Heers terugkeerde en de parking van zijn tweede zaak in Wellen opreed.

De parking ligt achteraan de winkel. Daar werd hij opgewacht door zijn overvallers. Toen hij uitstapte, kreeg hij plots een geweerloop tegen zijn slaap gedrukt. De drie overvallers pakten hem vast, gooiden hem op de grond en sloegen vermoedelijk met de geweerkolven op zijn hoofd. Ze riepen dat hij zijn geld moest afgeven. Het slachtoffer liep verschillende hoofdwonden en kneuzingen op.

“Het enige wat hen interesseerde, was geld en dat bleven ze ook de hele tijd herhalen. Ze spraken gebroken Nederlands en Engels en een taal die ik niet begreep”, zegt het slachtoffer. De overvallers trokken de kleren van zijn lijf op zoek naar cash.

“Zij hebben uiteindelijk een 600 euro uit mijn portefeuille gejat. Omdat het niet genoeg bleek, wilden zij mij dwingen de winkel binnen te stappen om daar de kassa leeg te maken. Gelukkig kwam het zover niet. Zonder aanleiding hebben ze het op een lopen gezet”, besluit Singh Gurbxh. De politie onderzoekt de zaak.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio