Voormalig Antwerps model te zien in 'Vlaamse Hollywoodvrouwen'

Print
Voormalig Antwerps model te zien in 'Vlaamse Hollywoodvrouwen'

Voormalig Antwerps model te zien in 'Vlaamse Hollywoodvrouwen'

Astrid Bryan (27) noemt haar leven een sprookje en dat is het ook. Geboren en getogen in Merksem, maar nu genietend van een zorgeloos leven en grote luxe in Hollywood. Sinds vorige week is ze een van de Vlaamse Hollywoodvrouwen op vtm.

Voor haar Hollywoodleven begon, zowat zes jaar geleden, woonde ze drie jaar in Milaan voor haar modellencarrière. “Ik was professioneel topmodel en na deelname aan de Elite Model Look-wedstrijd gingen er veel deuren voor me open. Zo werd ik gecast voor een defilé van Armani in Milaan. Ook stroomden er opdrachten binnen van merken als Gucci en L’Oréal.”

“Toen werd gezegd dat ik ook in Los Angeles aan de slag kon. Ik kwam naar hier en kon logeren bij een oom die er een bedrijf runt. Na twee weken wist ik dat Hollywood mijn biotoop zou worden. Ik wou er nooit meer weg.”

En ze had nog meer geluk. Ze leerde er ook haar man John Bryan kennen, een steenrijke zakenman. Intussen zijn ze al vijf jaar getrouwd en wonen ze erg luxueus, met buren als Leonardo Di Caprio, Jennifer Anniston en de Beckhams.

Onze redactie is op zoek naar mensen die Astrid Nuyens in België hebben gekend. Hebt u ooit met haar in de klas gezeten, of was u bevriend met haar? Laat het ons weten via hier@reageren.be

Vlaamse Hollywoodvrouwen, woensdagavond op vtm