Dronken man verstoort fuif Limburgse studentenclub in Leuven

In fuifzaal De Albatros in Leuven heeft een dronken man afgelopen nacht tijdens een fuif van de Limburgse studentenvereniging Hesbania problemen gezocht met studenten.

fvranckx

De dronkaard stond zeer ongecontroleerd te dansen en zwaaide daarbij flink met de armen in het rond. Hij zocht ook ruzie met aanwezige studenten in zijn omgeving. Die probeerden de man dan maar buiten te krijgen maar dat ging echter niet zonder het nodige tumult.

Inpakfolie

De ongewenste bezoeker werd even later door een politiepatrouille op de Grote Markt aangetroffen. Toen de politie de man aansprak, negeerde hij hen volledig. Een identititeitskaart bleek hij niet op zak te hebben.

De man kon uiteindelijk geïdentificeerd worden aan de hand van een klever van de mutualiteit. Het ging om een 46-jarige man die bij de politiediensten bekend stond voor eerdere feiten van weerspannigheid en geweld tegen overheidspersoneel.

De man was duidelijk dronken, had schuim op de lippen en droeg slechts één schoen. Om zijn bezweet lichaam had hij inpakfolie gedraaid. De man werd overgebracht naar het commissariaat waar hij zijn roes kon uitslapen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio