Ronaldo schiet Real Madrid voorbij Sociedad, Milan baalt weer

In de Spaanse competitie heeft Real Madrid zaterdagavond moeizaam gewonnen van Real Sociedad. Het werd 1-2. In de Serie A heeft AC Milan opnieuw puntenverlies geleden.

kscherpenberg

De Koninklijk was wel baas in Sociedad, maar veel kansen volgden er niet. De thuisploeg kon wel dreigen. Griezmann en Tamudo waren meermaals dicht bij de openingstreffer.

Die viel uiteindelijk pas na de koffie, aan de andere zijde. De Argentijn Angel Di Maria zette de Madrilenen op rozen. Lang duurde het feest echter niet. Tamudo maakte de 1-1.

Een kwartier voor tijd besliste Cristiano Ronaldo de wedstrijd. De Portugese ster, die zowat onzichtbaar was, scoorde uit het niets. Een prachtig antwoord op het feit dat de supporters al op hem aan het grommen waren.

Na drie speeldagen telt Real Madrid nu zeven punten.

Serie A

AC Milan raakte op speeldag drie niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Catania. Veteraan Pippo Inzaghi zorgde na de rust voor de gelijkmaker.

"We moeten hard blijven werken en dan zullen de resultaten wel volgen. Maar dit zijn twee verloren punten", klaagde vedette Ronaldinho achteraf. De Rossoneri tellen amper vier puntjes.

Fiorentina, dat nog altijd op zijn eerste zege wacht, verloor dan weer met 1-2 van Lazio.