JIM Kot Café nog het hele weekend open

De 4 finalisten die nog in strijd zijn om het Hasseltse ‘JIM Kot Deluxe’ - ditmaal een luxueuze woonboot - te winnen, spelen dit weekend voor cafébaas in het sfeercafé ‘Mistral’ aan de Maastrichterstraat 83 in Hasselt. Dat steekt voor de gelegenheid in een flashy JIM Kot-jasje.

De studenten moeten elk trachten meer dan 1.000 verschillende en consumerende klanten over de vloer te krijgen. Geen simpele opdracht zo bleek en dus werd vrijdag druk reclame gemaakt in de stad. Tussendoor bedienden ze wel alle vier de tapkraan.

“Een heel vreemd gevoel”, schateren Katrien Machiels en Sander Put. “Normaal staan we aan de andere kant van de toog, maar het bevalt hier wel. Alleen die 1.000 mensen bij mekaar krijgen wordt een helse klus.”

Finale

“Je zegt daar zo iets”, puft de enige niet-Limburgse in het gezelschap, Melissa Bil. Vanuit haar woonplaats Blankenberge krijgt ze alvast volop steun. “Vrienden en familie komen inderdaad over om mijn doel mee te helpen bereiken. Maar ik heb uiteraard ook een pak Limburgers nodig. Dus wie langskomt en een pint drinkt helpt mij misschien in de boot.”

“Zondagavond zal misschien al duidelijk zijn wie niet langer meedingt naar de hoofdprijs”, hoopt Sander Put. “We bekijken het wel. Er bij zijn in de finale tijdens de ‘Student Take Off’ op 6 oktober is alleszins het doel van ons allemaal.”

Dirk JACOBS


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio