"Soloseksverslaving dreigt mijn leven te verwoesten"

95 Procent van de mannen geeft toe te masturberen. Maar de ene man doet 'het' iets vaker dan de andere. Russell masturbeert tot vijftien keer per dag, een gewoonte die in het verleden steeds fataal bleek voor zijn relaties. Hij is al dertig jaar verslaafd en heeft allerlei therapieën achter de rug, maar zonder enig succes.

wverhaert

De man reist nu naar de Verenigde Staten om er een meer revolutionaire behandeling te ondergaan. Hij is de wanhoop nabij en hoopt écht dat iemand hem kan helpen 'af te kicken'.

Psychotherapie

Ook zijn lotgenoot Paul slaagt er niet in een relatie in stand te houden door zijn dwangmatige drang naar soloseks. Zelfs het houden van een job blijkt nagenoeg onmogelijk.

Paul kiest voor psychotherapie in eigen land, in een poging om zijn leven opnieuw op de rails te krijgen. Maar wanneer snelle resultaten uitblijven, begint Paul zich af te vragen of hij wel ooit een normaal leven kan leiden…

In de tweede aflevering van het 2BE-programma 'Inbox' worden de twee Britse mannen gevolgd. Bekijk de reportage op maandag 13 september om 23.15 uur op 2BE.