Arsenal draait Blackpool door gehaktmolen

In de Premier League heeft Arsenal vernietigend uitgehaald. De Gunners wonnen in eigen huis met 6-0 van nieuwkomer Blackpool.

kscherpenberg

Thomas Vermaelen had zaterdag niet veel werk. Theo Walcott nam drie doelpunten voor zijn rekening.

Het Everton van Marouane Fellaini raakte dan weer niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen het Wolverhampton van Jelle Van Damme. Laatsgenoemde kwam wel niet in actie door een enkelblessure. Fellaini viel zeven minuten voor tijd in.

Vleminckx scoort weer

In de Bundesliga sprokkelde Nürnberg een punt op het veld van Mönchengladbach. Logan Bailly werd gevloerd door Hegeler. De 1-1 was van Idrissou. Onder meer Timmy Simons werd bij die gelijkmaker in de wind gezet.

In Nederland proefde FC Twente van zijn eerste competitiezege. Vitesse werd verslagen met 0-3. NEC moest dan weer het hoofd buigen voor Excelsior, maar Björn Vleminckx pikte alweer zijn doelpuntje mee. Ajax vloerde Rodja JC met 3-0.

In de Franse Ligue 1 heeft Lyon voor het eerst kunnen winnen. Het won op speeldag drie met een zuinige 1-0 van Brest. Lens hield Monaco op 2-2. De jonge Belg David Pollet scoorde opnieuw voor de thuisploeg.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer