thumbnail: null
thumbnail: null

Dit moet je kopen tijdens de solden

Vanaf 1 juli is het weer zover, dan worden de winkels overstroomd door kooplustigen die op zoek zijn naar een soldenkoopje. Wij helpen je het overzicht te behouden met onze handige soldentips.

Belangrijkste tip bij het soldenkopen is het zoeken naar tijdloze stukken.

mgeysmans

Geen felgroene, helblauwe en citroengele kleurtjes dus, maar een zwarte broek, een grijze blazer en een donkerblauwe trui. Bij het kopen van schoenen is het dan weer belangrijk om op het comfort te letten. Je laat je al snel verleiden door een schoenenkoopje en let niet zozeer op de hakhoogte, de kleur van de schoen en zelfs de maat. Hierdoor krijg je een kast bomvol schoenen, die je praktisch nooit zal dragen.

Wil je nu al een koopje voor de wintermaanden doen? Let dan op minimalistische designs. Die zijn helemaal hip deze zomer. Geen opvallende broeken, brede schouders of bolvormige jurkjes, maar rechte rokken en sobere truien.

Wil je een goede investering maken? Ga dan voor lederen accessoires. Lederen hebbedingen blijven ook volgend seizoen erg trendy. Kies je daarbij ook nog voor rode kleurtjes dan ben je helemaal mee met de laatste trends!

Ook nepbonten kraagjes en accessoires blijven het goed doen deze winter. Net als ijzig witte kleuren. Ga Karl Lagerfeld dus snel achterna en tover jezelf om tot de uitverkoren ijskoningin.

Niet te missen