STVV akkoord met PSV over Rymenants en Wuytens

Print

STVV akkoord met PSV over Rymenants en Wuytens

Stijn Wuytens en Yannick Rymenants staan dicht bij een transfer van PSV naar STVV. Beide clubs kwamen tot een overeenkomst en deze week zit STVV met de spelers zelf aan tafel.

De bedoeling van STVV is om de spelers definitief op Stayen te houden. "Maar PSV krijgt wel een soort van voorkooprecht", vertelt Truiense voorzitter Roland Duchâtelet. De club uit Eindhoven heeft dus een optie om de beide spelers terug over te nemen. Die financiële voorwaarden zijn nu al vastgelegd.

De besprekingen met Wuytens dit weekend waren veelbelovend. Met Rymenants werd vorige maand al een overeenkomst gesloten. Niets lijkt de transfers dus nog in de weg te staan.

Trainer Guido Brepoels is erg tevreden met de komst van de twee jonge middenvelders. "Stijn Wuyters is een speler die op tal van posities inzetbaar is, als verdediger, als defensieve en als offensieve middenvelder. Yannick Rymenants kan het gat op de linkerkant opvullen. Linksback of linksbuiten, hij trekt zijn streng op beide plaatsen", aldus Brepoels.

Lees er vandaag meer over in Het Belang van Limburg.