Seks & Relaties

Hightechsnufjes creëren 'thuisgevoel'

Print

Hightechsnufjes creëren 'thuisgevoel'

Hoogtechnologische snufjes in een hotelkamer kosten meestal een aardige duit, zeker als het hotel in kwestie zich ook nog eens in Parijs bevindt. Niet bij Mama Shelter in de parijse wijk Saint Blaise. Het hotel is volledig vernieuwd en beschikt over de leukste, nieuwste hightechspulletjes.

Mama Shelter telt 172 kamers, die elk voorzien zijn van een 24-inch Apple iMac multimedia center, HDTV, gratis wifi, muziek, films en DVD4s. Bovendien zijn er op verschillende plaatsen in het hotel enorme schermen geïnstalleerd waar je via iBooth je leukste vakantiekiekjes kan bekijken.

Elke morgen krijg je via verschillende informatieschermen een overzicht van alle culturele evenementen in Parijs. Je kan er ook je innerlijke rust terugvinden tijdens yogalessen of jezelf volledig laten gaan bij een live-optreden.

Als inspiratiebronnen combineert Mama Shelter de filosofie van Cyril Aouizerate en de designer Philippe Starck. Naast de hightechsnufjes sta jij als gast centraal in het hotel. Mama Shelter biedt een rustplaats en ontdekkingsbron voor nieuwelingen, die staan te springen om Parijs door te ogen van een echte Parijzenaar te zien. Een hotelkamer kan je al bemachtigen vanaf 72 euro per nacht.

Foto's: Mama Shelter.

Niet te missen