Beluister voicemailbericht maîtresse Tiger Woods

Topgolfer Tiger Woods raakt in steeds nauwere schoentjes met betrekking tot privéaangelegenheden. De website US Magazine heeft een voicemailbericht op haar website geplaatst, waaruit moet blijken dat Woods een relatie had met een jonge barvrouw.

jrosquin

Afgelopen weekend was Tiger Woods betrokken bij een auto-ongeluk. Dat incident werd meteen gelinkt aan een echtelijke ruzie die de golfer zou hebben met zijn vrouw Elin Nordegren. Zij beschuldigt haar man ervan een affaire te hebben.

Die beschuldigingen worden nu gestaafd door een voicemailbericht dat Woods insprak op de gsm van de 24-jarige Jaimee Grubbs, een barmeisje uit Los Angeles. Grubbs verkocht het bericht aan US Magazine, dat het meteen op haar website plaatste.

Beluister het voicemailbericht:

Voicemail en sms'jes

In het bericht smeekt Woods bij Grubbs om haar naam weg te laten uit de boodschap die mensen te horen krijgen als ze op de voicemail terecht komen. Woods zegt in de boodschap immers te vrezen dat zijn vrouw de opgebelde nummers op zijn gsm zal proberen na te gaan en misschien wel in staat is om naar de nummers te bellen.

Grubbs biecht in US Weekly op dat ze 31 maanden lang een affaire had met de golfer. Ze hadden volgens het barmeisje zeker 20 keer seks. Grubbs toonde het magazine ook ongeveer 300 sms'jes die ze van Woods ontving.