Kunstenaar Arne Quinze huwt ex van Boris Becker in Miami

Barbara Feltus (42), de ex-vrouw van Boris Becker, is woensdag in Miami hertrouwd met de Belgische kunstenaar Arne Quinze (37). Ze zetten de bruiloft tot zaterdag verder in Duitsland.

jrosquin

Oost-Vlaming Arne Quinze - die al vier kinderen uit twee erdere relaties heeft - en Barbara - die van 1993 tot 2001 getrouwd was met tennisvedette Boris Becker en twee zonen van hem heeft - kozen zoals veel koppels voor de speciale datum 09/09/09 om elkaar hun jawoord te geven. Dat gebeurde in Barbara’s villa aan het water in Miami, een optrekje dat ze overhield aan de scheiding van Becker.

Rockster Lenny Kravitz, al jarenlang bevriend met de bruid, was getuige. Filmploegen probeerden vanuit boten en helikopters beelden te schieten van het feest.

De bruiloft loopt nu verder in Duitsland.

Tientallen gasten - onder wie supermodel Naomi Campbell - zijn op kosten van het bruidspaar naar Berlijn gevlogen en mogen in het vijfsterrenhotel Hotel Q! aan tafel voor een diner.

Orgelpunt

Het orgelpunt van de feestelijkheden staat op zaterdag geprikt: Quinze heeft het romantische kasteel Belvedere afgehuurd dat op een berg boven Potsdam uittorent. Daar onthult hij onder meer een kunstwerk voor zijn bruid tijdens een party met als thema ‘Gipsy and Rock-’n-Roll’.

Lenny Kravitz gordt er de gitaar om. Maar ook de twaalfkoppige Gentse band Va Fan Fahre, die zigeunermuziek produceert die als ‘Belgische Balkan-Madness’ wordt omschreven, komt de gasten entertainen.

Karel Moors

Niet te missen