Zangeres Anouk betrokken bij vechtpartij?

Woensdag dook in Nederland een foto op van zangeres Anouk met een bebloed gezicht. Er werd meteen gedacht dat de zangeres gevochten had in Amsterdam, zelfs een zogenaamde ooggetuige bevestigde dat verhaal. Het blijkt nu om een een testshoot voor haar nieuwe album te gaan.

ikerremans

Het was de Nederlandse zender RTL Boulevard die woensdag uitpakte met een foto van Anouk met bebloed gezicht. Een tipgever had de vechtpartij zogenaamd van dichtbij gezien.

Ambulance

Aan de deur van supermarkt Albert Heijn kreeg Anouk het volgens de tipgever aan de stok met een man. Ze liep daarbij verschillende verwondingen op, maar zou zelf ook enkele rake klappen hebben uitgedeeld. "Die man moest zelfs per ambulance worden afgevoerd. Toen de politie kwam was Anouk opeens verdwenen", aldus de tipgever.

De politie, de ziekenhuizen of winkels in de buurt hadden niets opgevangen van een vechtpartij en ook de platenmaatschappij van Anouk kon het verhaal maar moeilijk geloven. Met reden blijkt nu, want met de zangeres is helemaal niets aan de hand.

Ongerust

Het bloed op haar gezicht werd aangebracht voor een testshoot voor haar nieuwe album, liet RTL Boulevard donderdag weten. Toen Anouk even naar buiten ging voor de lunch werd de bewuste foto gemaakt.

De zangeres, die sinds het uitlekken van de foto voortdurend gebeld werd door ongeruste vrienden en familie, kan wel lachen met het hele incident.

Beeld: RTL Boulevard